WorldHotel już po raz 10 będzie ważnym miejscem spotkań całej branży hotelowej. To biznesowe wydarzenie umożliwia prezentację nowości produktowych, nowoczesnych technologii oraz kompleksowych usług dedykowanych obiektom noclegowym o różnym standardzie. Obecność na targach stwarza okazję, nie tylko do podtrzymania relacji z dotychczasowymi klientami, ale przede wszystkim do nawiązania nowych kontaktów handlowych oraz promocji firmy na tle konkurencji. Jubileuszowe Targi Worldhotel odbędą się równolegle z 21. Międzynarodowymi Targami Gastronomicznymi EuroGastro. Dzięki temu, Centrum MT Polska będzie miejscem spotkań całej branży hotelarskiej, gastronomicznej i cateringowej. To niezwykła okazja do pozyskania nowych klientów biznesowych i promocji oferty – targi gastronomiczne odwiedzane są co roku przez blisko 20 tys zwiedzających. Ekspozycja targowa będzie zorganizowana w dwóch połączonych ze sobą halach o łącznej powierzchni 12 000m2. Oferta obu imprez obejmie kompleksowe rozwiązania dla obiektów noclegowych – od projektu i rozwiązań technicznych oraz technologicznych, poprzez wystrój pokoi, recepcji i sal konferencyjnych, po wyposażenie kuchni i kawiarni hotelowej.
DO GRONA WYSTAWCÓW ZAPRASZAMY FIRMY OFERUJĄCE:
-meble i oświetlenie hotelowe -elementy wystroju wnętrz -galanterię hotelową -tekstylia dla hoteli -środki czystości i urządzenia czyszczące -odzież dla pracowników -sprzęt i rozwiązania telekomunikacyjne, telewizję hotelową -komputerowe systemy zarządzania hotelem -systemy wentylacji, ogrzewania, klimatyzacji oraz zarządzania energią -automatykę budynkową -zabezpieczenia antywłamaniowe i przeciwpożarowe -projektowanie i wyposażenie SPA & Wellness -infrastruktura rekreacyjna -usługi i doradztwo dla obiektów hotelowych
Tradycyjnie obu imprezom będą towarzyszyły merytoryczne szkolenia i konferencje. Nie zabraknie też emocji konkursowych – w hali WorldHotel odbędą się: - „Kulinarny Talent 2017” – 9. edycja konkursu organizowana przez Kulinarne Studia Roberta Sowy
„CHEF Culinary Cup” – 2 edycja konkursu pod patronatem Jerzego Pasikowskiego
- „Festiwal Kuchni Greckiej” – 12. edycja konkursu organizowana przez Teo Vafidisa
- „Best Pastry Chef” – 2. edycja mistrzostw cukierniczych organizowanego przez Tomasza Dekera
- „Produkt Regionalny Mistrzostwa Kulinarne im. Hanny Szymanderskiej” – 2. edycja konkursu organizowana przez Kubę Korczaka. - Konkurs na najlepszy produkt dla hoteli w trzech kategoriach: 1. Wyposażenie hotelu i infrastruktury okołohotelowej 2. Urządzenia i sprzęt dla gastronomii hotelowej 3. Nowe technologie w zarządzaniu hotelem Organizatorzy: MT Targi Polska SA oraz Izba Gospodarcza Hotelarstwa Polskiego Organizator: MT Targi Polska SA tel.: +48 22 529 39 91 fax: + 48 22 529 39 36 e-mail: wh@mttargi.pl Więcej: www.worldhotel.pl
Współpraca Medialna
|